Om hoger beroep aan te tekenen moet je gebruik maken van een goede gespecialiseerde advocaat voor hoger beroep. Nadat een vonnis is uitgesproken waarbij één of beide partijen het niet eens zijn met het resultaat kan namelijk in hoger beroep worden gedaan. Met een goede advocaat voor hoger beroep in de arm kun je namelijk veel bereiken. Ook jij kunt door de inzet van goede juridische assistentie veel bereiken binnen het recht. Laat je daartoe uitgebreid voorlichten aangaande de slagingskansen binnen een hoger beroep en hoe de kosten daartoe worden bepaald. Ben jij het niet een mat het uitgesproken vonnis schakel dan een goede advocaat voor hoger beroep in.

Reden inzet goede advocaat

Een goede advocaat voor hoger beroep heeft veel ervaring binnen het recht en kan daarmee ook effectief jouw zaak begeleiden binnen het hoger beroep. Slechts de meest gedegen en juridisch belegen advocaten kunnen effectief een beter resultaat behalen binnen het recht. Daartoe zal de advocaat:

  • de zaak juridisch opnieuw voorbereiden met de juiste uitleg van feiten conform teksten uit het wetboek;
  • ontlastende jurisprudentie zoeken;
  • aanvullende bewijzen of personen die op de hoogte zijn van de voorliggende feiten of vergrijpen;
  • de zaak compleet bepleiten om zo de rechter te overtuigen.

Op die manier zal een goede advocaat het complete verhaal en feiten aan de rechter voorleggen om zo te komen tot een nieuw oordeel. Laat je bijstaan door onze goede advocaat voor hoger beroep om jouw recht te halen.

Resultaten goede inzet

Om een beter resultaat binnen het hoger beroep te bereiken maak je handig gebruik van de advocaat voor hoger beroep. De advocaat zal er alles aan doen om het gelijk aan jouw kant te krijgen. Aangezien er bij een zaak twee partijen betrokken zijn kan vanuit beide partijen het hoger beroep aangetekend worden. Dit houdt in dat de beoogde resultaten binnen het hoger beroep tweezijdig zijn. Enerzijds wil de eisende partij een zwaardere straf voor de gedaagde als resultaat of een hogere vergoeding. Anderzijds wil de gedaagde een zo laag mogelijke straf. Is de gedaagde onschuldig dan dient uiteraard het hoger beroep te leiden naar vrijspraak. Maar mogelijk kan de strafmaat eveneens verminderd worden omdat de bewijslast niet overtuigend genoeg is.

Verdere uitgangspunten hoger beroep

Om in hoger beroep te gaan dient dit door een goede advocaat hoger beroep tijdig aangetekend te worden. Daartoe dient binnen drie maand na uitspraak van het vonnis het hoger beroep kenbaar gemaakt worden, en dient eveneens de griffierechten te worden betaald. Zijn de griffierechten betaald dan kan het hoger beroep aanhangig worden gemaakt bij de rechtbank. Het is echter de hoger beroep aantekende partij die beslist wanneer de zaak feitelijk voor een tweede keer voor de rechter komt. Komt het binnen een hoger beroep tot een uitspraak dan is dat een arrest. Dit betekent dat de zaak na de uitspraak niet nog een keer inhoudelijk kan worden behandeld. Beide partijen dienen zich dan aan de uitspraak te houden.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 80

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op